Meer trainen? Schrijf je vanaf 12 december in voor de extra vrijdagtraining

Op donderdag 12 december 20:00 uur gaat de inschrijving open voor blok 2 van de vrijdagtraining. Je traint dan elke vrijdagavond van 19:00 – 20:30 in sportzaal Hart van Noord aan de Trumanlaan in Kanaleneiland.

Deze training is bedoeld als extra training voor competitiespelers en gevorderde badmintonners. Er wordt getraind met veren shuttles. Tijdens dit blok verzorgt Onno James de training. Bij aanmelding train je in totaal 14 keer, vanaf vrijdag 14 februari 2020 tot en met 5 juni 2020 (muv 13 maart, 3 april en 24 april). De kosten hiervoor zijn € 60 per persoon. Met deze bijdrage betalen we de zaalhuur en de veren shuttles.

Aanmelden

Er is plek voor maximaal 15 spelers. Om mee te kunnen doen, moet je lid zijn van DVS. De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, er geldt: vol is vol. Het is niet mogelijk om je training op een andere dag van de week in te ruilen.

Vanaf donderdag 12 december om 20:00 uur kan je je opgeven voor blok 2 van de vrijdagtraining via de volgende knop. Vanwege de grote interesse van afgelopen blok en voorgaand seizoen, kondigen we de aanmelding alvast aan.