Vrijwilliger bij DVS: Annabelle

Wekelijks zetten tientallen vrijwilligers zich in voor onze club. Wie zijn die mensen eigenlijk, en waarom zetten ze zich in voor DVS? Iedere week vind je op onze website een klein interview met een vrijwilliger van DVS.

Wie ben je en wat doe je voor de club?

Ik ben Annabelle en speel al 13 jaar met super veel plezier bij DVS.

Sinds kort geef ik training aan de jeugd op vrijdag in Kanaleneiland. Ik doe dit met veel plezier en ben nog veel aan het leren, maar het gaat al best goed. Al zeg ik het zelf. Ik vind het leuk om te zien dat de kinderen het steeds beter onder de knie krijgen en het ze steeds gemakkelijker af gaat.

Hoeveel tijd ben je gemiddeld bezig met je taken? Hoe combineer je dat met andere dingen?

Het training geven duurt een uurtje. Verder ben ik thuis 30 minuten bezig om een leuke training in elkaar te planten. Op vrijdag heb ik hier alle tijd voor want dan ben ik lekker vrij 🙂

Annabelle op het badmintonveld.

Waarom ben jij vrijwilliger?

Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik vind dat iedereen wel eens iets goeds mag doen. En in dit geval voor de club. Vroeger toen ik nog bij de jeugd zat ging ik ook altijd met super veel plezier naar de trainingen. En ik hoop dat de jeugd van nu ook met veel plezier naar mijn trainingen gaan en die van mijn badmintoncollega’s.

Het training geven kost niet veel tijd en moeite dus waarom zou ik het niet doen. Het is nog leuk ook!

Wat doe jij voor de club?
Iedereen kan vrijwilliger zijn bij DVS, ook jij! Wil je graag je steentje bijdragen aan de club? Alle hulp is welkom, groot en klein. Spreek dan een bestuurslid aan in de sporthal, of neem contact met ons op.