Toegangscode Hart van Noord: *088747

Vrijwilliger bij DVS: Leonie

Wekelijks zetten tientallen vrijwilligers zich in voor onze club. Wie zijn die mensen eigenlijk, en waarom zetten ze zich in voor DVS? Iedere week vind je op onze website een klein interview met een vrijwilliger van DVS.

Wie ben je en wat doe je voor de club?

Mijn naam is Leonie en ben al sinds mijn achtste lid bij DVS. Ik heb veel verschillende vrijwilligerstaken gedaan zoals de lustrumcommissie, jeugdtaken en een paar jaar bestuur. Op dit moment doe ik het wat rustiger aan en hou ik mij 1 keer per jaar bezig met het kerstdiner. Samen met Marit en Layla organiseer ik ook dit jaar weer deze gezellige avond op woensdag 18 december. Kom jij ook?

Hoeveel tijd ben je gemiddeld bezig met je taken? Hoe combineer je dat met andere dingen?

Het lukt mij prima om af en toe eens wat te doen voor de club, vrijwilligerswerk hoeft namelijk niet meteen te betekenen dat je verschillende wekelijkse taken hebt. Het kan zo groot en zo klein zijn als jij wilt, het belangrijkste is dat je er plezier in hebt. Ik denk dat ik voor elk kerstdiner maximaal 4 uur in totaal kwijt ben, vooral nu de activiteit gewoon staat en we het elk jaar opnieuw kunnen draaien met een nieuwe twist.

Waarom ben jij vrijwilliger?

DVS is een heel gezellige club waar veel leuke dingen worden georganiseerd. Daar wil ik deel van zijn en ook iets voor terug doen. Toen ik nog wat meer taken op mij nam, deed ik dat ook voor mijn eigen ontwikkeling en het opdoen van ervaringen. Ik heb toen zelfs mijn eerste banen overgehouden aan mijn vrijwilligerswerk!

Wat doe jij voor de club?
Iedereen kan vrijwilliger zijn bij DVS, ook jij! Wil je graag je steentje bijdragen aan de club? Alle hulp is welkom, groot en klein. Spreek dan een bestuurslid aan in de sporthal, of neem contact met ons op.