Toegangscode Hart van Noord: *088747

DVS J1 pakt 5-1 overwinning

Het was deze zaterdag weer spannend. Het begon allemaal al toen Tom ziek bleek te zijn, waardoor we snel iemand anders moesten vinden die kon invallen. Joy was ook ziek dus dat ging ook niet. Gelukkig kon Maryse wel, maar dan iets later omdat ze de schappen van de Albert Hein nog helemaal moest vullen.

Eenmaal gestart met spelen begonnen we met de dubbel van Josh( ik dus) en Esmee die ondanks dat we nog even in moesten komen best goed ging. Die wedstrijd wonnen we na de 3de set, dus we begonnen al lekker. Daarna kwam de enkel van Maryse die Maryse won na heel wat inspanning. De enkel van Esmee was ook spannend er vond veel actie plaats. Toen kwam de enkel van mij die punt voor punt wel wat moeite koste, maar ik won wel overduidelijk. En daarna kwam de Dubbel van Esmee en Maryse die best goed ging, maar toch verloren ze de eerste set met een score van 20-22 dus het was erg spannend. Na de een tweede set hart knokken was dan toch de tweede set voor hun. En in de derde set hingen Maryse en Esmee eerst wat achter maar dat haalde ze daarna al weer snel in en ze verloren de laatste set net met 21-19. Dus na een lange dag spelen dronken we nog wat met de tegenstanders en gingen we met de winst van 5-1 naar huis.