Meer trainen? Schrijf je vanaf 27 augustus in voor de extra vrijdagtraining

Op dinsdag 27 augustus 20:00 uur gaat de inschrijving open voor de vrijdagtraining. Je traint dan elke vrijdagavond tijdens het competitieseizoen van 19:00 – 20:30 in sportzaal Hart van Noord aan de Trumanlaan in Kanaleneiland.

Deze training is bedoeld als extra training voor competitiespelers en gevorderde badmintonners. Er wordt getraind met veren shuttles. Tijdens dit blok verzorgt Onno James de training. Bij aanmelding train je in totaal 23 keer, vanaf vrijdag 6 september 2019 tot en met vrijdag 7 februari 2020. De kosten hiervoor zijn € 90 per persoon. Met deze bijdrage betalen we de zaalhuur en de veren shuttles.

Er is plek voor maximaal 15 spelers. Om mee te kunnen doen, moet je lid zijn van DVS. De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, er geldt: vol is vol. Het is niet mogelijk om je training op een andere dag van de week in te ruilen.

Aanmelden

Vanaf dinsdag 27 augustus om 20:00 uur kan je je opgeven voor de vrijdagtraining via de volgende knop. Vanwege de grote interesse voorgaand seizoen, kondigen we de aanmelding alvast aan.

Tweede blok

DVS organiseert ook een tweede blok tijdens de tweede helft van het seizoen. Nu al enthousiast voor het volgende blok? Je traint dan van vrijdag 14 februari 2020 tot en met vrijdag 5 juni 2020. In de week van 11 december ontvang je hiervoor een uitnodiging. Zet het alvast in je agenda!