Nieuw vanaf 6 september: lekker badmintonnen in Kanaleneiland!

Vanaf vrijdag 6 september 2019 biedt DVS ook badminton aan in sportzaal Hart van Noord aan de Trumanlaan in Kanaleneiland. Vanaf 20:30 tot 22:30 uur kan je iedere vrijdagavond lekker wedstrijden spelen.

Volwassenen

Je kunt vanaf 6 september iedere vrijdagavond van 20:30 uur tot 22:30 uur vrij wedstrijden spelen. Kom gerust eens langs en probeer badminton bij DVS uit. Ervaring is niet nodig. Een racket kan je in de sportzaal lenen.

Deze extra speelavond is bedoeld om alle badmintonners meer te spreiden over de week, waardoor niemand lang hoeft te wachten om een wedstrijd te kunnen spelen. Deze speelavond is dus ook voor alle leden van DVS te gebruiken. Als je badminton speelt bij DVS, kan je op maandag- en woensdagavond in Hoograven spelen en op vrijdagavond in Kanaleneiland.

Omdat er in deze sportzaal geen beheerder is, hebben we een toegangscode. Zodra een trainer of bestuurslid binnen is, kan je met code *088747 naar binnen.

Kinderen en jongeren

Vanaf vrijdag 13 september bieden we ook van 18:00 tot 19:00 uur een instaptraining aan voor kinderen vanaf 7 jaar. Je bent van harte welkom om twee keer gratis en vrijblijvend mee te doen. Je kunt een racket van ons lenen.

Training

Ook wordt onze extra vrijdagtraining van Leidsche Rijn naar Kanaleneiland verplaatst. Deze training wordt vervroegd naar 19:00 uur tot 20:30 uur. Deze training is bedoeld als extra training voor gevorderde spelers. Onze leden ontvangen half augustus een inschrijfformulier.