Oproep: doe op 14 juli mee aan het Air Badmintontoernooi in Nieuwegein

Op 14 juli kun je op City Plaza in Nieuwegein deelnemen aan en genieten van de nieuwe sport Air Badminton tijdens het Badminton Festival Nieuwegein. Dit is het achtste festival in de toer door Nederland waarbij 12 steden worden bezocht door Badminton Nederland waarbij jij kennis kunt maken met deze te gekke nieuwe outdoor sport.

Benieuwd naar de regels van Air Badminton? Klik hier.

Toernooi

Op zondag 14 juli is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het Air Badminton-toernooi in Nieuwegein. Tijdens dit toernooi maak je in één middag kennis met Air Badminton en misschien worden jij en je partner wel de eerste Air Badminton kampioenen van Nieuwegein!

De informatie op een rij:

  • Je speelt in koppels. De samenstelling (man/vrouw) maakt niet uit
  • Je kunt inschrijven in de categorie jeugd (8 t/m 14 jaar) of open categorie (alle leeftijden). Het toernooi is dus ook leuk voor de jeugdspelers van DVS!
  • Het toernooi is van 12:00 – 15:00 uur
  • Spelers van alle niveaus zijn welkom!
  • Inschrijfgeld is €5 per deelnemer. Betaling gaat per pin op de dag zelf. Contant betalen is niet mogelijk.

Aanmelden

Om deel te nemen, heb je een partner nodig. Heb je nog geen partner? Mail dan even naar onno@dvs-kotomisi.nl en we kijken of we je aan een andere DVS’er kunnen koppelen. Heb je een partner? Dan kan je je aanmelden via het formulier van Badminton Nederland.

Veel DVS’ers

We willen graag met een hoop DVS’ers meedoen aan het toernooi. Geef je dus snel op! Laat het via onno@dvs-kotomisi.nl ook even weten als je meedoet.

We vertrekken met een groep DVS’ers vanaf sporthal Hoograven. We verzamelen voor de ingang om 11:15 uur. Neem je fiets mee, want we fietsen richting City Plaza Nieuwegein. Geef in je e-mailbericht ook even aan of je mee fietst vanaf de sporthal.