Toegangscode Hart van Noord: *088747

DVS’ eerste recreantenteam beleeft een steengoede avond tegen Kwinkslag Vinkeveen

De voorjaarscompetitie is inmiddels alweer bijna afgelopen. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat DVS’ eerste recreantenteam (Marit, Anouk, Jurn en Frank) op de tweede plek in de poule. Tegen de koploper Houten moeten beide wedstrijden nog gespeeld worden. Een wedstrijdverslag van het team.

Tot nu toe gaat de competitie lekker en zijn we erg blij met ons nieuwe teamlid Frank. Het samenspel gaat helemaal vanzelf en we raken ook steeds beter op elkaar ingespeeld. Zo hebben Jurn en Marit (het gouden koppel) nog geen enkele gemengd dubbel verloren, lekker bezig!

Veel spannende wedstrijden

Onze competitie gaat gepaard met veel plezier en spannende wedstrijden. Zo was onze thuiswedstrijd tegen Kwinkslag uit Vinkeveen bijzonder spannend en close. Onze heren Frank en Jurn moesten het in een pittige driesetter helaas afleggen in de herendubbel. Ook de dames dubbel werd in drie games gespeeld, maar uiteindelijk gewonnen door Anouk en Marit. Na een hele zware tweede game wisten ze zich te herpakken en de overwinning binnen te halen.

De enkels waren geniaal om te zien. Jurn liep op alle ballen. Ook als we dachten: die heeft ie niet, had hij ze. Anouk deed Jurn netjes na en beide 1e spelers wonnen hun enkel. Frank had een goede tegenstander, maar liet m goed alle hoeken van het veld zien en… won! Marit won in drie games haar eerste single van deze competitie. Door een aantal goede tips van teamgenoten en trainers, kon ze haar concentratie terugvinden en wist dit tot het einde vol te houden.

De twee gemengd dubbels waren beide een uitdaging. Vooral Frank en Anouk hadden het zwaar, maar bleven rustig. Jurn en Marit wonnen de tweede set met gemak, omdat de tegenstander er geen zin meer in leek te hebben.

Een steengoede avond

Al met al een steengoede avond want we hebben de tegenstander met 7-1 ingepakt. Deze donderdag 9 mei is de return wedstrijd en gaan we hopelijk weer knallen!

Bekijk alle uitslagen op toernooi.nl