Gemengde speeluren voor jeugd en volwassenen

Allemaal opgelet: op maandag 6 mei 2019 en maandag 27 mei 2019 is de speelavond extra lang. Tussen 19:00 uur en 20:00 uur is er op deze twee dagen ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen.

Eén voorwaarde: op ieder badmintonveld moet minimaal één jeugdlid en minimaal één volwassene spelen. Zo maken de jeugdleden en de andere leden kennis met elkaar. Daardoor wordt de overgang tussen de jeugdafdeling en de recreatieve en competitieve afdelingen minder groot.

Samen badmintonnen

Ga lekker samen badmintonnen! Help elkaar waar nodig. En volwassenen, let op: laat je niet inmaken door de badmintonners van de toekomst! 

Jeugdleden kunnen het label met hun naam op de achterzijde van het afhangbord gebruiken om zich in te hangen op een badmintonveld. De jeugdtrainers zijn aanwezig om je te helpen en te matchen met de volwassenen.