Drie hoofdprijzen voor DVS in het Brabantse Geldrop

Badmintonvereniging DVS heeft tijdens de tweedaagse Geldropse Open Kampioenschappen in het Brabantse Geldrop maar liefst drie hoofdprijzen in de wacht gesleept.

’t Wolfsven

Vol goede moed reden de meeste spelers op vrijdagmiddag en -avond al richting vakantiepark ’t Wolfsven in Mierlo, vlakbij de sporthal in Geldrop. Met maar liefst 15 deelnemers van DVS een enorme logistieke operatie! Met zo veel DVS’ers werd het één grote gezellige chaos in het vakantiepark. Het zwembad, rond de bungalows: overal waren DVS’ers te vinden.

Je vindt meer beeldmateriaal in onze Instagram Stories.

Wedstrijden

Niels, Bas, Layla, Marieke, Onno, Pritam, Raoul, Imre, Eveline, Rahaman, Mark, Annabelle, Oswin, Annemarie en Leonie speelden allemaal in categorie 4 of 6 het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel. Vrijwel alle onderdelen startten met poules, zodat iedereen in ieder geval een aantal wedstrijden kon spelen. Hoewel iedere DVS’er een wedstrijd won in de poulefase, was dat niet altijd genoeg om door te stomen richting de finale. Een viertal spelers lukte het wel om de finale te halen.

Zaterdag liep tijdens de wedstrijden plotseling een kleine man met een grijze regenjas en een grijze hoed de sporthal binnen. Het kon niet anders dan dat dat John Tjoa was, oud-hoofdtrainer van DVS. John heeft de spelers nog voorzien van een aantal handige tips.

Imre speelde met het enkelspel en het gemengd dubbelspel met Raoul twee finales. De enkelspelfinale won Imre met 21-9 en 22-20 van finalist Elise Panhuijzen. De gemengd dubbelfinale, één van de laatste wedstrijden van de dag, werd ook nog eens met gewonnen, dit keer met 21-15 21-10. Pritam en Oswin speelden de herendubbelfinale tegen het Geldropse duo Rohit Kulkarni en Erwin Verdurmen. Een spannende driesetter (21-23, 21-15 en 21-15) resulteerde in de derde eerste plek voor DVS!

Imre en Raoul (overzijde). Speciale aandacht voor de teller, Eveline.

Gefeliciteerd met jullie prijzen, Imre, Raoul Pritam en Oswin! Volgend jaar dus maar weer terug, om de eer te verdedigen?