DVS 4 kampioen in de zesde divisie

DVS 4 is vandaag kampioen geworden tegen stadsgenoot USV Hercules. Het team, bestaande uit Layla, Maaike, Bas, Niels en Wilmar, heeft voldoende punten binnengeharkt om zich al voor het einde van het competitieseizoen de allerbeste in de zesde divisie te mogen noemen.

Met nog twee speelrondes te gaan, waren 4 punten genoeg voor het kampioenschap. DVS 4 won vanmiddag met maar liefst 7-1 van USV Hercules, waardoor het kampioenschap een feit is!

De nummer 2 van de poule, Leusder BC, won vandaag ook (6-2 tegen BC Iduna). Maar, met 13 punten verschil (85 punten voor DVS en 72 punten voor Leusder BC) kan DVS 4 niet meer worden ingehaald in de laatste speelronde. Dat betekent dat DVS 4 promoveert en volgend seizoen in de vijfde divisie uitkomt.

Huldiging

Op zaterdag 9 februari 2019 zal het team na haar laatste thuiswedstrijd in sporthal Hoograven gehuldigd worden. De huldiging vindt naar verwachting rond 17:15 uur plaats.