DVS Open Utrecht 2019 op zaterdag 25 mei 2019 in sporthal Hoograven!

Op zaterdag 25 mei 2019 is de allereerste DVS Open Utrecht! Het eendaagse toernooi wordt gespeeld in sporthal Hoograven. Er wordt dubbelspel en gemengd dubbelspel gespeeld.

Gezellig (gemengd) dubbeltoernooi

DVS Open Utrecht 2019 is een supergezellig toernooi voor spelers van alle niveaus. Speciaal voor beginnende badmintonners en recreatieve spelers hebben we een categorie 9. Voor gevorderde recreanten en competitiespelers t/m de zesde divisie is categorie 7. Categorie 5 is voor competitiespelers t/m de vierde divisie.

We zorgen voor een feestelijke sporthal met een hoop gezelligheid. Het is een open toernooi. Dat betekent dat er ook badmintonners van andere verenigingen of zelfs zonder vereniging mee mogen doen. Je speelt dus ook eens tegen andere tegenstanders.

We zorgen voor een feestelijke sporthal met een hoop gezelligheid. Het is een open toernooi. Dat betekent dat er ook badmintonners van andere verenigingen of zelfs zonder vereniging mee mogen doen. Je speelt dus ook eens tegen andere tegenstanders.

Lekker veel wedstrijden

Je kan meedoen in twee onderdelen: gemengd dubbelspel en dubbelspel. De bedoeling is dat het gemengd dubbelspel én het dubbelspel in poules begint. Dat betekent dat je altijd meerdere wedstrijden speelt. Wel zo leuk!

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 30 april 2019 inschrijven via toernooi.nl. Lukt je dat niet? Mail dan even naar dvsopen@dvs-kotomisi.nl en we helpen je met je inschrijving.