Nieuwjaarstoernooi van DVS op woensdag 2 januari

Nu we het nieuwe jaar in gaan en we allerlei kerstdiners en oliebollen in het vooruitzicht hebben, is het tijd voor een frisse start! Tijd om het aangekomen gewicht van de kerstvakantie kwijt te raken! Op woensdag 2 januari wordt het nieuwjaarstoernooi gehouden.

De inschrijvingen beginnen om 19:15 uur en het toernooi duurt tot ongeveer 21:30 uur. We stoppen bewust wat vroeger zodat er nog tijd genoeg is om in de kantine te proosten op het nieuwe jaar. Hiervoor nodigen we ook van harte de vrienden van DVS uit (meedoen met toernooi mag uiteraard ook). Het toernooi is gratis, dus aarzel niet en doe vooral mee! Ook jeugdleden zijn uitgenodigd om mee te doen. Het toernooi is vooral voor de oudere jeugd een leuk moment om de volwassenen uit te dagen.

Toernooiagenda 2019

Met het nieuwe jaar wordt ook vaak een nieuwe agenda aangeschaft. Vergeet daarom niet de volgende DVS-toernooien in je splinternieuwe agenda te schrijven:

  • woensdag 10 april 2019: clubkampioenschappen senioren gemengd dubbelspel;
  • zaterdag 13 april 2019: clubkampioenschappen senioren enkelspel en dubbelspel;
  • zaterdag 25 mei 2019: het allereerste DVS open! Een nieuw toernooi voor leden van DVS en andere badmintonners;
  • woensdag 29 mei: het slottoernooi, afsluiting van het badmintonseizoen.