Sfeervol tweede kerstdiner van DVS

Maandagavond druppelden de eerste mensen binnen bij buurtcentrum Hart van Hoograven voor de tweede editie van het nu al tradtionele kerstdiner van DVS. Een garantie voor een gezellige avond!

Vlak na 19:00 uur druppelden de ongeveer 30 deelnemers aan het kerstdiner binnen. Iedereen had wat lekkers gemaakt. Ook de drankjes werden binnengereden via de achteringang. Terwijl een aantal leden zich bekommerden over het opwarmen van gerechten, waren anderen bezig met het aankleden van de ruimte en het dekken van de tafels. 

Van links naar rechts: Layla, Marit en Leonie.

De keuze is reuze

Na een aftrap van de drie organiserende dames, kon het kerstdiner van start! De deelnemers konden kiezen uit salades, quiches, gevulde wraps, pannenkoeken, taarten en nog veel meer. Tijdens het eten werd er bijgekletst over de laatste clubroddels en ook nog even over de wedstrijden van afgelopen weekend.

Het buffet, vol lekkernijen.

Els’ koekjes

Nadat iedereen nét iets te veel had gegeten, werd er nog koffie en thee gereserveerd. Els’ beroemde kerstkoekjes werden nog tot het eind van de avond gegeten. Als klap op de vuurpijl bleek er nog wat drankjes over te zijn, dus iedereen ging met een gevulde tas naar huis.

Je vindt de foto’s in ons fotoalbum.