Toegangscode Hart van Noord: *088747

Sfeervol kerstdiner voor alle DVS’ers op 17 december

De dagen worden korter, de feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat het ook weer tijd is voor het kerstdiner van DVS! Het kerstdiner vindt plaats op maandag 17 december 2018 in Buurtcentrum Hart van Hoograven (’t Goylaan 77). De inloop start vanaf 19:00 uur en we beginnen om 19:30 uur met het diner.

Het menu

Wat staat er dit jaar op het kerstmenu? Dat bepaal je zelf! Iedereen zorgt voor een eigen gerecht voor 2-3 personen. Maak het niet te groot, want weggooien is zonde. Op de aanmeldlijst kun je zetten wat voor gerecht je wilt gaan maken zodat we geen 50 porties kalkoen hebben, maar een uitgebreid en divers diner.

Aanmelden

Je meldt je aan via info@dvs-kotomisi.nl, rechtstreeks via Leonie Gotink, Layla van Goor of Marit Molenaar, of via de aanmeldlijst die op het baanbord in de sporthal hangt. Kosten: € 7,50. Daarvoor krijg je de hele avond onbeperkt drankjes. Er is plaats voor ongeveer 40 mensen. Aanmelden kan uiterlijk tot 12 december. Vol is vol. We kijken ernaar uit om met jullie alvast kerst te vieren!