DVS naar Yonex Dutch Open

Van 9 tot en met 14 oktober vond in Almere de Yonex Dutch Open plaats. Met een groepje van DVS-leden die zich hadden aangemeld om mee te gaan, bestaande uit Felicia, Paul, Wilmar, Michel, Caroline en Marit, zijn we op de zaterdag naar de halve finales gaan kijken.

We gingen allemaal op eigen gelegenheid, maar zagen elkaar al snel in de sportzaal. De stemming zat er goed in en het was gezellig. In de halve finales mochten we kijken naar Selena Piek en Jacco Arends in de mix. De eerste set was niet echt spannend, maar in de tweede kwamen ze goed terug. Helaas hebben ze het niet gered.

De single van Mark Caljouw was ook niet goed genoeg, maar het was wel leuk om met elkaar naar de lange rallys te kijken en commentaar te geven.In de mannen- en vrouwendubbel hadden we het goed gedaan en waren we door naar de finale, om daar vervolgens (zag ik bij de uitslagen) niet te winnen.

Het was erg leuk om met clubgenoten naar het badminton te gaan kijken. Aan het einde van een lange, gezellige dag werden we door Paul in de Dacia naar huis gebracht. Volgend jaar weer!