DVS 8 verliest nipt in spannende wedstrijden tegen Vianen 2

Afgelopen vrijdag speelde DVS 8 haar eerste wedstrijd van dit seizoen. Het team had in de eerste ronde geen wedstrijd. In het tweede speelweekend trad DVS 8 aan tegen Vianen 2. Een verslag door het team.

Bijna met het volledige team waren we aanwezig om de strijd aan te gaan. Alleen Saskia kon er niet bij zijn. Nadat we de definitieve opstelling hadden bepaald begonnen we op 2 banen aan de dubbels. Koen en Marcel verloren ruim in 2 games. Maar het was ook de 1e keer dat ze samen speelden. Moniek en Titia wonnen hun dubbel in 3 games. De ervaring van dit dubbel gaf de doorslag. Vervolgens konden de singles gespeeld worden. Carlos had het zwaar tegen de 1e heer van Vianen, die met zijn lengte en kracht ruim won. Titia won haar single in 2 games van de 1e dame van Vianen. Vervolgens was het de beurt aan Marcel. Nadat de 1e game gelijk op was gegaan, maar wel werd verloren, ging de 2e game ruim verloren. Moniek was ondertussen op de andere baan bezig aan een gemakkelijke single die ze zeer ruim won.

Spannende tussenstand

Een tussenstand van 3-3 was het gevolg. Nu volgden alleen nog de mixen. Hierin speelden Koen en Titia de 1e mix en Carlos en Moniek de 2e mix. Beide partijen werden in 2 games verloren. Ook hier was het weer de 1e keer dat deze mixen in deze samenstelling speelden, waardoor men nog niet op elkaar ingespeeld was.

Uiteindelijk werd er met 5-3 verloren. Daarna hebben we nog gezellig samen met de tegenstander in de bar de wedstrijd en andere zaken besproken, voordat we weer huiswaarts keerden. De komende weken gaan we kijken of we betere scores kunnen halen en wellicht als we wat vaker hebben samengespeeld dat de dubbels en mix ook beter gaat lopen.

Gedetailleerde uitslagen

Bekijk de wedstrijduitslagen van de wedstrijd Vianen 2 – DVS 8 op toernooi.nl.