Druk bezette editie van het kennismakingstoernooi voor nieuwe badmintonners

Op maandag 10 september 2018 vond het jaarlijkse kennismakingstoernooi voor nieuwe badmintonners plaats. In sporthal Hoograven in Utrecht speelden vrienden, familie, buren, vrienden en andere geïnteresseerden samen met de leden van DVS hun eerste badmintonwedstrijden.

Het kennismakingstoernooi is bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met badminton. Het toernooi, georganiseerd door Jaap, Tom en Eric, is inmiddels een traditie aan het begin van het nieuwe badmintonseizoen.

De leden van DVS legden voor de start van de eerste wedstrijden kort de spelregels uit aan de nieuwe badmintonners. Met een opkomst van tientallen nieuwe badmintonners geen overbodige luxe.

Leuke wedstrijden

Er werd snel gestart met leuke wedstrijden, waarbij leden en nieuwe badmintonners gemengd op de badmintonvelden stonden. Sportiviteit en gezelligheid gaan bij DVS hand in hand, zo ook tijdens dit toernooi. De toernooicommissie verdeelde iedere ronde alle spelers over de verschillende badmintonvelden.

Richting het einde van de avond begon het badmintonvirus steeds meer nieuwe badmintonners aan te steken. Gedurende de hele avond hing er een gezellige maar wel fanatieke sfeer in de sporthal.

Kennismaken met badminton

Heb je het kennismakingstoernooi gemist? Of smaakt het toernooi naar meer? Sluit dan aan bij één van de instaptrainingen van 1 uur. De instaptrainingen zijn op maandag om 20:00 uur en op woensdag om 19:00 uur en om 20:00 uur. Probeer badminton gratis twee keer uit.