Kennismakingstoernooi op maandag 10 september

Inmiddels is het nieuwe badmintonseizoen begonnen en dat betekent dat het kennismakingstoernooi voor de deur staat om het nieuwe seizoen in te luiden! Aanstaande maandag 10 september 2018 vindt het toernooi plaats in sporthal Hoograven. Iedereen die kennis wil maken met badminton bij DVS is van harte welkom.

Neem gerust een vriend(in), familielid, collega of buur mee. Deelname is voor iedereen gratis. Zorg ervoor dat je om 19:45 uur aanwezig bent om je aan te melden, zodat we op tijd kunnen beginnen. Het toernooi is voor alle niveaus en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Als het je eerste keer badminton bij DVS is, kan je ook een badmintonracket van ons lenen.

We kijken uit naar de leuke partijen waarin introducees, recreatieve badmintonners en competitiespelers met elkaar in teams zullen spelen. Het belooft een leuke avond te worden, dus kom allemaal!