Nationale sportweek bij DVS

Half september vindt de nationale sportweek plaats. Van 15 tot en met 29 september 2018 kan iedereen gratis twee keer bij DVS sporten. DVS-Koto Misi biedt badminton aan voor volwassenen op maandag en woensdag, en voor kinderen op woensdag en zaterdag.

Nationale sportweek

Voel je vrij om tijdens de vrije speelavonden mee te komen doen. Ook vrienden, familieleden en anderen die badminton willen uitproberen zijn welkom. Wanneer je je aanmeld via www.dvs-kotomisi.nl/proefspelen zorgen we voor een goed ontvangst en helpen we je op weg. Tijdens de nationale sportweek zijn de volgende activiteiten:

  • Iedere maandag tussen 20:00 – 21:00 uur open training voor volwassenen
  • Iedere woensdag tussen 19:00 – 20:00 uur en 20:00 – 21:00 uur open training voor volwassenen
  • Iedere zaterdag tussen 12:30 – 13:30 uur open training voor kinderen

Natuurlijk ben je ook welkom op maandag vanaf 21:00 uur en op woensdag vanaf 20:00 uur om vrij wedstrijden te spelen (zonder training). De wedstrijden worden gespeeld op basis van het baanbord, waarop je in de sporthal een baan kan reserveren met andere gasten of met onze leden.

Nu al badminton uitproberen?

In de aanloop van de Nationale Sportweek organiseert DVS al twee activiteiten waar iedereen welkom is:

  • zaterdag 8 september 2018: open jeugdtraining
  • maandag 10 september 2018: kennismakingstoernooi senioren

Tot ziens in sporthal Hoograven!