Het badmintonseizoen in Hoograven staat in de startblokken!

Alle badmintonners in Hoograven, Lunetten en Rivierenwijk verzamelen! Het badmintonseizoen gaat over een week weer van start in sporthal Hoograven in het zuiden van Utrecht.

Nieuwe badmintonners

Heb je nog niet eerder gebadmintond? Of ben je nieuw bij DVS? Meld je dan aan om proef te spelen. Je kan dan badminton geheel gratis en vrijblijvend twee keer uitproberen. Je mag vrij wedstrijden spelen, of je volgt een training. Proefspelen kan voor volwasssenen op maandagavond of woensdagavond. Jeugdleden zijn op zaterdagmiddag welkom.

Recreatieve badmintonners

Voor de recreatieve badmintonner zijn de speelavonden op maandagavond vanaf 20:00 uur en op woensdagavond vanaf 19:00 uur. De eerste speelavond is maandag 27 augustus 2018. De trainingen voor recreatieve spelers beginnen pas een week later, vanaf maandag 3 september 2018.

Competitiespelende badmintonners

Competitiespelende badmintonners zijn vanaf maandag 27 augustus 2018 welkom op de speelavonden. De trainingen beginnen ook vanaf maandag 27 augustus 2018. Of je op maandag of op woensdag traint, vind je in de kalender.

Jeugdspelers

Voor de jeugd begint het badmintonseizoen op de volgende data:

  • Competitiespelende jeugd: woensdag 29 augustus 2018 vanaf 17:30 uur
  • Recreatieve jeugd: zaterdag 1 september 2018 vanaf 12:30 uur