Winkelcentrum Lunetten schenkt bijna 400 euro aan DVS

Winkelcentrum Lunetten heeft bijna 400 euro aan DVS-Koto Misi geschonken in de Grote Clubbattle. Door zo veel mogelijk bonnetjes te verzamelen van aankopen in het winkelcentrum, hadden de deelnemende (sport)clubs een groot geldbedrag te verdelen. DVS heeft 400 euro gekregen van de winkeliers. Secretaris Layla van Goor nam het geldbedrag 30 juni in ontvangst tijdens de Puur Lunetten-markt.

Het geld gaat worden ingezet om na de zomervakantie zo veel mogelijk kinderen en jongeren te enthousiasmeren om te gaan badmintonnen. DVS draagt zo bij aan het verhogen van de sportdeelname onder kinderen en jongeren. Het geld kan goed worden gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe jeugdactiviteiten, het aanschaffen van nieuwe promotiematerialen en het aanschaffen van nieuwe materialen om gastlessen en demonstraties te verzorgen. Bedankt, Lunetten!

Op zaterdag 23 juni konden de bezoekers van het winkelcentrum badminton uitproberen.

Ook badminton uitproberen?

Wil je ook badminton uitproberen? Van jong tot oud, DVS heeft voor iedereen leuke badmintonactiviteiten. Meld je aan om gratis en vrijblijvend badminton uit te proberen.