Laatste keer jeugdkamp bij de Grote Bunte

Op vrijdag voor Pinksteren, 18 mei, zijn we met 18 jeugdleden naar Nunspeet vertrokken voor ons jaarlijkse kampweekend. Een gemengde groep wat leeftijd betreft, maar zoals eerdere kampen is het ook nu geen probleem geweest.

Niet alleen de jeugdleden waren mee, ook Fons, Leonie, Manuel, Paul en Wim waren van de partij als kampleiding. Fons ging in de loop van de avond terug omdat hij de zaterdag een familieweekend had. Maar zoals altijd kwam Paul rond lunchtijd op zaterdag rustig aan fietsen, zo ook dit jaar. Maar helaas hij was al niet fit bij aankomst en het werd erger zodat hij besloot om tegen tien uur toch maar naar huis te gaan.

Lekker samen ontbijten.

De jeugdleden, die zijn niet kapot te krijgen en gaan maar door. Ieder op zijn eigen tempo, zoals op de foto’s te zien is. Sjoelen, tafeltennis, biljarten, kubb en bosspelletjes hadden dit jaar de voorkeur. Ondanks dat het zwembad gesloten was vanwege Pinksteren, ging iedereen lekker van het mooie weer genieten of massaal een film kijken.

Grote Bunte

Je kan rustig zeggen dat we een band hebben met de Grote Bunte. Al sinds het seizoen 2002-2003 bezoeken we deze kamplocatie. Dit jaar voor het laatst, omdat verkoop roet in het eten gooit. Eén ding is zeker: het biljart is helemaal op gebruikt en tot op de draad versleten.

Zelf heb ik genoten van alle kampweekenden en heel fijn dat de laatste op deze locatie ook een succes is geweest. Extra leuk is dat een aantal jeugdleden mij veel jonger inschatten dan ik ben. Even later werd ik toch opa genoemd door de kinderen. Dat wordt komend seizoen veel extra zware trainingen.

Genoeg te beleven buiten, zoals tafeltennis!