Help DVS een deel van de 3.500 euro te verdienen

De Grote Clubstrijd in winkelcentrum Lunetten gaat weer van start! Vier verenigingen die actief zijn in Lunetten, waaronder DVS-Koto Misi, strijden om een deel van de 3.500 euro aan prijzengeld. Het prijzengeld is beschikbaar gesteld door de winkeliers van Lunetten en is bedoeld om de verenigingen in de wijk te steunen. Jouw hulp is vanaf vandaag hard nodig! 

Wat kan ik doen?

Ga tussen 25 mei en 27 juni winkelen in winkelcentrum Lunetten. Heb je meer dan €10 uitgegeven? Neem je bonnetje mee, en doe die in de DVS-bus voor de winkel van Ekovers. Hoe meer bonnetjes, hoe groter het aandeel van het prijzengeld is dat DVS verdiend. Hoe meer geld, hoe meer bewoners we aan het sporten kunnen krijgen. Onze dank is groot!

Waar gaat DVS het geld voor gebruiken?

DVS wil het verdiende prijzengeld inzetten voor twee doelen:

  • Allereerst gebruiken we het prijzengeld om de activiteiten van de jeugd mogelijk te maken. Omdat we het belangrijk vinden dat de jeugd in Hoograven en Lunetten sport, proberen we leuke activiteiten te organiseren om de kinderen aan het sporten te houden. Hoe meer prijzengeld, hoe meer activiteiten we kunnen organiseren!
  • Daarnaast zetten we het geld in om meer (jeugd)leden te werven. Sporten is gezond voor iedereen! Daarom heeft DVS het doel om zo veel mogelijk bewoners aan het badmintonnen te krijgen.

Badminton op zaterdag 23 juni

Op zaterdag 23 juni staat DVS tussen 12:00 uur en 16:00 uur in winkelcentrum Lunetten om badminton te demonstreren. Speel je ook een potje mee? En oh ja, doe gelijk je boodschappen en gooi je bonnetje in onze bus 😉