Clubkampioenschappen 2018: kersverse clubkampioenen voor DVS

De clubkampioenschappen zijn traditiegetrouw een grote strijd. Welke DVS-er wil er nu niet een jaar lang clubkampioen zijn? Met 64 deelnemers deed maar liefst de helft (!) van alle seniorenleden mee aan de clubkampioenschappen. Een prachtige score! Ondanks het lekkere weer buiten hadden de deelnemers er veel zin in.

Bij het damesenkelspel in de hoogste categorie ging de strijd tussen Leonie Gotink en Annabelle van Kuyk. Het wordt bijna een traditionele wedstrijd! Leonie ging er voor de derde keer op rij en voor de zesde keer in totaal met de hoofdprijs vandoor.

Bij de heren was het deelnemersveld breed, met een hoop kanshebbers. De winnaar in 2017, Ramon Nieborg, verloor in de halve finale van Graham Hollingsworth. Graham speelde een zeer goede wedstrijd. In de finale was Onno James te sterk en werd hij voor het eerst clubkampioen van DVS.

De prijswinnaars!

Verrassingen

Een mooie verrassing was het gelegenheidsduo Felicia Versantvoort en Layla van Goor in de damesdubbel in de hoogste categorie. Ze versloegen alle andere deelnemers en werden kampioen. Een prachtige prestatie! Daarnaast werd Justin van Amstel eerste in de tweede categorie in het herenenkelspel. Verder een mooie tweede plaats voor Wouter Quite, die voor het eerst meedeed aan de clubkampioenschappen.

Dankwoord

Namens alle leden grote dank aan de toernooicommissie, bestaande uit Jeroen Knevel, Eric Pijnenburg en Jaap Ton. De heren hebben een mooi toernooi neergezet! De foto’s van de clubkampioenschappen vind je in de fotogalerij. Hieronder vind je een overzicht met alle winnaars per categorie.

Winnaars

Herenenkelspel A

 1. Onno James
 2. Graham Hollingsworth
Onno James

Herenenkelspel B

 1. Justin van Amstel
 2. Jeroen Knevel

Herenenkelspel C

 1. Jurn van Jaarsveld
 2. Wouter Quite

Damesenkelspel A

 1. Leonie Gotink
 2. Annabelle van Kuyk
Leonie Gotink

Damesenkelspel B

 1. Titia Langerveld
 2. Mieke Stroo

Damesenkelspel C

 1. Mariette Kraan
 2. Els Brakkee

Herendubbelspel A

 1. Onno James en Ramon Nieborg
 2. Oswin Carboex en Victor van der Meulen

Herendubbelspel B

 1. Marcel Heijnen en Jeroen Knevel
 2. Marcel van der Heijden en Eddy Steenvoorden

Herendubbelspel C

 1. Jurn van Jaarsveld en Michel Peters
 2. Frank Meye en Raymond Schellevis

Damesdubbelspel A

 1. Layla van Goor en Felicia Versantvoort
 2. Leonie Gotink en Els Neele

Damesdubbelspel B

 1. Titia Langerveld en Moniek Spronk
 2. Marja de Regt en Mieke Stroo

Damesdubbelspel C

 1. Anouk Fokker en Mariette Kraan
 2. Els Brakkee en Marit Molenaar

Gemengd dubbelspel A

 1. Felicia Versantvoort en Ramon Nieborg
 2. Annabelle van Kuyk en Onno James

Gemengd dubbelspel B

 1. Miranda van Dieren en Wim Gotink
 2. Moniek Spronk en Marcel Heijnen

Gemengd dubbelspel C

 1. Els Brakkee en Michel Peters
 2. Samantha Fijen en Jurn van Jaarsveld
Titia showt iedereen haar tegeltje.