Nieuwe clubkampioenen bij de jeugdafdeling van DVS

24 maart heeft de jeugd gestreden voor het clubkampioenschap. Een half uur later dan gepland (er was geen beheerder bij de sporthal) konden we beginnen aan de clubkampioenschappen. Er stonden 58 wedstrijden op het programma in zes verschillende categorieën, met twee echte finales. De andere vier onderdelen bestonden alleen uit poulewedstrijden.

Finales

Natuurlijk hoort een hand geven na de wedstrijd er ook bij!

Bij de starters ging de finalepartij tussen Mannes en Fos, waarbij Mannes de kampioen is geworden. Bij de dames boven 13 jaar ging de finale tussen Esmee en Dian. Dat werd een spannende driesetter, waarbij Dian aan het langste eind trok. Alle winnaars en runner-up’s ontvingen geheel volgens traditie een mooi handgemaakt tegeltje. Bij de oudste kinderen won Rohan Thosar het mannenenkelspel en Dian de Haas het damesenkelspel.

Helaas is Morris, als enige, uitgevallen met een pols blessure. Erg jammer! Volgend jaar is hij waarschijnlijk extra gemotiveerd om dit goed te maken. Alle foto’s van de clubkampioenschappen van de jeugd zijn te vinden in de fotogalerij. Op 4 en 7 april worden de clubkampioenschappen voor senioren gehouden.

Winnaars

DVS feliciteert alle winaars! Dit zijn de nummers 1 en 2 per categorie:

Starters (enkelspel)

 • 1e plaats: Mannes Boerma
 • 2e plaats: Fos Negenman

Herenenkelspel onder 13 jaar

 • 1e plaats: Casper van der Baan
 • 2e plaats: Casper van den Hoven

Dubbelspel onder 13 jaar

 • 1e plaats: Casper v.d. Baan en Casper v.d. Hoven
 • 2e plaats: Mannes Boerma en Fos Negenman

Herenenkelspel boven 13 jaar

 • 1e plaats: Rohan Thosar
 • 2e plaats: Milan van Rijnsoever

Damesenkelspel boven 13 jaar

 • 1e plaats: Dian de Haas
 • 2e plaats: Esmee van Amstel

Dubbelspel boven 13 jaar

 • 1e plaats: Rohan Thosar en Jet Vollering
 • 2e plaats: Tom Willems en Josh Bell