Een zilveren regen voor DVS bij Castellum Open

Zaterdag 17 maart hebben de deelnemers van DVS goede zaken gedaan bij het eendaagse toernooi van BC Castellum uit Leidsche Rijn. Er werden er maar liefst 3 prijzen in de wacht gesleept.

Victor en Marieke in het gemengd dubbelspel.

De mooiste prestatie was misschien wel van Leonie Gotink. De dame uit het eerste team wist voor het eerst in categorie 4 (tot en met derde divisie) een prijs mee naar huis te nemen. Ze moest alleen Britt van Steendelaar voor zich dulden. Geen schande, want Van Steendelaar speelde dit jaar competitie in de derde divisie.

Layla van Goor en Felicia Versantvoort speelden goed samen in het vrouwendubbel in categorie 6. Na een spannende poulefase, waarin 2 van de 4 wedstrijden in een derde set werd beslist, stonden de tegenstanders Odette Timmer en Ingrid Bijsmans te wachten in de finale. Het werd een echte strijd zoals een finale moet zijn. De eerste set ging helaas verloren (17-21). In de tweede set wisten de dames van DVS een betere stand neer te zetten: de set werd gewonnen met 21-18! De derde set trok het duo Timmer/Bijsmans echter aan het langste eind. Desalniettemin een knappe prestatie van Layla en Felicia!

Leonie met haar prijs in de damesenkel 4.

Ook in het gemengd dubbelspel heeft DVS goede zaken gedaan. Marieke Vendrik en Victor van der Meulen speelden daar een aantal goede wedstrijden in de poule. Het werd nog even spannend, omdat er werd verloren van Gita Versantvoort en Noah Wattimena. Beide duo’s hadden daarom evenveel gewonnen wedstrijden. Marieke en Victor hadden echter een set meer gewonnen, en mochten door. In de halve finale werd er met 17-21 en 18-21 gewonnen tegen Dennis van Putten en Ilona Zwambach. In de finale werd er helaas met 15-21 en 18-21 verloren van Alisia Lerrick en Jesper Lamme. Een derde tweede plaats voor DVS dus!

Meer foto’s vind je in de fotogalerij.