Mentale vaardigheden op het badmintonveld – workshop

Hoe zorg je dat je je hoofd koel houdt tijdens de wedstrijd? Hoe word je graag gecoacht? Hoe kan je het beste aanwijzigingen geven aan mijn teamgenoten? Allemaal vragen die aan bod komen op donderdag 15 maart van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur bij de workshop mentale vaardigheden. Alle leden kunnen gratis deelnemen. Het programma bestaat uit een afwisseling van theorie en opdrachten. We maken ook veel gebruik van video’s van jullie eigen wedstrijden.

Aanmelden

Je kan je opgeven tot 1 maart via het aanmeldformulier. De workshop is bedoeld voor senioren (competitiespelers én recreatieve spelers). Ook ouders van jeugdspelers die meer willen weten over mentale vaardigheden zijn welkom. Deelname is gratis. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.