Meld je aan voor de competitie september 2018 – februari 2019

Aanstaand weekend is alweer het laatste weekend voor de competitie van het seizoen 2017 – 2018! Hoogste tijd om alvast na te denken over het aankomende seizoen. Je kunt je dus ook weer opgeven (alleen senioren) voor de competitie die in september 2018 weer gaat beginnen. Je kan je aanmelden tot en met 20 februari. Vul hem ook in als je niet van plan bent om competitie te spelen, maar dat dit seizoen wel hebt gedaan. Voor jeugdspelers volgt later een inschrijfformulier.

Nieuw?

Senioren recreanten die nog nooit competitie hebben gespeeld, maar wel interesse hebben raden we ook aan om mee te doen! Van september tot en met januari speel je samen in een team van minstens 4 spelers vrijwel ieder weekend een thuis- of uitwedstrijd. Je doet veel nieuwe badmintonervaring op en je wordt gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Bovendien is het altijd gezellig met je team en is het traditie om na de wedstrijd met de tegenstander na te borrelen. Zo leer je ook nog badmintonners van een andere club kennen!

Heb je nog vragen, twijfel je over iets of bespreek je dit liever face-to-face? Mail dan even met Mieke.

This weekend will be the last weekend of this season’s competition. A perfect moment to think about the season of next year! You can subscribe for the competition next year (only senior players), which will start again in September 2018. Please fill in the form before the 20th of February. Please fill in the form even if you are not planning on participating, and you did this year. Youth players will receive a registration form later.

New here?

We also encourage recreational players to join the competition games. Starting from September until the end of January you will get to play a badminton match almost every weekend. A team consists of a minimum of 4 players. You will definitely improve your badminton skills and get more experience as well. Moreover, you will have lots of fun with your team and get to know the opponent players too with a chat and a drink afterwards.

If you have any more questions, if you’re not sure whether to participate, or you’d like to speak about this in person, please contact Mieke.

Ik wil me:

Ik speel bij voorkeur in klasse: