DVS 2 en DVS J3 zijn kampioen!

Goed nieuws van onze competitieteams. DVS 2 (eerste klasse) en DVS J3 (onder 13 jaar) zijn kampioen geworden in de competitie! Ze hebben bewezen de beste teams te zijn in hun klasse.

DVS J3

Het jeugdteam (onder 13 jaar) wist al twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen BC Amersfoort het kampioenschap binnen te spelen. Niet geheel onverwacht, want van de afgelopen 11 wedstrijden werden er maar liefst 9 gewonnen met de maximale eindstand 6-0! Een ongelooflijk knappe prestatie van Esmee, Dian, Angela en Morris. Trainers Wim en Manuël waren ook van de partij bij de feestelijke huldiging afgelopen zaterdag. De kersverse kampioenen ontvingen van het bestuur naast een mooie medaille en kinderchampagne (Manuël verzekerde alle ouders er van dat er écht geen alcohol in zat) traditiegetrouw ook een sinaasappel.

Competitieteam DVS J3
Onder grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes en trainers werd DVS J3 gehuldigd.

DVS 2

DVS 2 (eerste klasse) wist pas afgelopen maandag dat ze de beste in de eerste klasse zijn. Concurrenten BAN en Loosdrechtse BV bleken onvoldoende punten te halen tegen hun tegenstanders, waardoor het kampioenschap DVS 2 met nog 1 speelronde te gaan niet meer kan ontglippen. Diezelfde avond nog werden Marieke, Annabelle, Oswin, Victor en Onno gehuldigd op de training. Ook trainer Fons werd in het zonnetje gezet. Volgend jaar wacht de hoofdklasse!

Foto’s van beide kampioensteams zijn te vinden in ons foto-album.