De tussenstand: 3 teams in de race voor het kampioenschap

De winterstop is een goed moment om de balans op te maken. Hoe staan onze competitieteams er voor met nog 4 speelrondes te gaan? Voor welke teams is het spannend in de top, en welke teams moeten vrezen voor hun plek? Een tussenstand.

Maar liefst 3 teams hebben het kampioenschap nog in zicht! DVS J3 (onder 13 jaar) heeft het kampioenschap al bijna binnen, de spelers van dit jeugdteam hoeven nog maar een paar puntjes binnen te schrapen. Spannender is de race nog bij DVS 2 (eerste klasse) en DVS J1 (onder 17 jaar). Beide teams zijn in een harde strijd verwikkeld met een concurrent. DVS 2 staat met 1 punt verschil ten opzichte van Loosdrecht 1 op de eerste plaats. DVS J1 staat met 3 punten verschil met Castellum J4 op de tweede plek. DVS 2 speelt direct na de winterstop op 7 januari tegen Loosdrecht 1. Hopelijk kan de voorsprong dan worden uitgebreid. DVS J1 mag op 21 januari aantreden tegen de directe concurrent.

DVS 3, DVS 4 en DVS 6 bikkelen nog om hun plaatsen in de eerste en tweede klasse veilig te stellen. Ook DVS 7 is nog niet zeker van lijfsbehoud, maar zij hebben nog wat meer wedstrijden te goed in vergelijking tot hun concurrenten.

Tussenstanden

Hieronder volgt een overzicht van alle teams met hun huidige positie op de ranglijst. De groene teams strijden mee voor het kampioenschap, de oranje teams zitten momenteel in de gevarenzone. Maar alles kan nog gebeuren in de laatste 4 speelrondes. Ook DVS 7 is nog verre van veilig in de vierde klasse.

Seniorenteams

DVS 1: derde plaats (55 punten)
DVS 2: eerste plaats (44 punten)
DVS 3: zevende plaats (31 punten)
DVS 4: zevende plaats (37 punten)
DVS 5: zesde plaats (33 punten)
DVS 6: achtste plaats (33 punten)
DVS 7: achtste plaats (32 punten)
DVS 8: vijfde plaats (43 punten)

Jeugdteams

DVS J1: tweede plaats (54 punten)
DVS J3: eerste plaats (64 punten)
DVS J4: vierde plaats (35 punten)