Genoeg van alle oliebollen? Sport je 3 januari fit tijdens het nieuwsjaarstoernooi

Je kent het wel. De kerstdiners zijn nog niet verwerkt, of je propt jezelf al weer vol met oliebollen. Nu kan het nog even, maar in januari is het hoog tijd voor een frisse start. Tijd om het aangekomen gewicht weer kwijt te raken. We hebben de oplossing: op woensdag 3 januari 2018 is het nieuwjaarstoernooi! Het is een goede start voor al onze leden – jong en oud, recreant en competitiespeler. Ook nieuwe badmintonners zijn van harte welkom.

Voor het toernooi zullen alle deelnemers per wedstrijd aan een andere partner worden gekoppeld. Naast normale badmintonvelden zullen er tijdens het toernooi ook een aantal speciale badmintonvelden ingericht worden! De wedstrijden starten om 20:15 uur (schrijf je in om 20:00 uur). De wedstrijden zullen zo’n 20 minuten duren. Rond 22:15 uur zijn we toe aan de prijsuitreiking. De prijsuitreiking zal in sportcafé Tropical zijn om 22:30 uur. Samen maken we er een leuke speelavond van! Dus aarzel niet en kom voor een gezellige avond op woensdag 3 januari naar sporthal Hoograven.

Samenvatting

  • Datum: woensdag 3 januari 2018
  • Sporthal Hoograven (Verlengde Hoogravenseweg 203)
  • Inschrijving begint om 20:00 uur (gratis)
  • Eerste wedstrijd om 20:15 uur
  • Prijsuitreiking om 22:30 uur

We all know how it works: the holiday period is a period with plenty of food. It’s time for a fresh start! Time to sport and to loose the gained weight. Wednesday January the 3rd, the new year tournament will be played. This will be a fresh start for all our members – young and old, recreational players and competition players. Non-members are welcome too!

During the tournament, all participants will be matched with another partner for every match. Beside normal matches there will be arranged some special courts during the tournament. Matches will start at 20:15h (enroll at 20:00h) and will end at 22:15h. Matches will last about 20 minutes. The award ceremony will be in sports café Tropical at 22:30h. We will do our best to make it an enjoyable evening.

Summary

  • Date: Wednesday January 3, 2018
  • Sports hall Hoograven (Verlengde Hoogravenseweg 203)
  • Enrollment at 20:00 (no admission)
  • First match at 20:15h
  • Award ceremony at 22:30h