Elk punt telt voor DVS 5 tegen Castellum 3: eindstand 1-7

Met een goede reeks wedstrijden van de afgelopen weken op zak, begon het team van DVS 5 met veel moed aan de wedstrijd tegen de koploper Castellum. Dat het zwaar ging worden wisten ze al maar het doel was om de score van de uitwedstrijd te verbeteren (een verlies van 8-0). Een verslag van het team.

Het eerste punt

Jaap en Eric hadden de eer om als eerste te laten zien wat ze in huis hadden met de herendubbel. Helaas was de tegenpartij te sterk en verloren we deze wedstrijd. Daarna waren de dames aan de beurt. Dit was een spannende wedstrijd en door de tactische slagen van Larissa en Lotte wisten ze te winnen. Yes, het eerste punt was binnen!

Met de enkels hadden we niet zoveel succes. Het waren leuke wedstrijden maar de overwinning zat er niet in. Bart wist tot de derde set te komen alleen werd deze niet gewonnen. Tot zover hadden we 1 punt binnen en hoopten we de schade nog te kunnen beperken met de mixen. Larissa en Bart begonnen met veel overtuiging aan de mix en wisten het nog spannend te maken met een score van 20-22. Dit was net niet genoeg, maar tevreden waren we wel. Jaap en Lotte hadden in de eerste set moeite om hun weg te vinden. In de tweede set speelde ze een goede wedstrijd maar wisten ook net niet te winnen (19-21).

Goed gespeeld

Achteraf vinden we dat we lekker gespeeld hebben, al hadden we gehoopt op meer punten. Onder het genot van een drankje en een bitterbal bespreken we de wedstrijd. De volgende wedstrijd is een nieuwe kans op de zo nodige punten.

Bekijk de uitslagen van DVS 5 – Castellum 3