Vacature combinatiefunctionaris badminton (0,4 fte)

De Utrechtse badmintonverenigingen DVS-Koto Misi, USV Hercules en BC Castellum delen samen een combinatiefunctionaris. Omdat onze huidige combinatiefunctionaris een nieuwe uitdaging aangaat, zijn we op zoek naar een nieuwe combinatiefunctionaris!

Enthousiaste combinatiefunctionaris badminton (0,4 fte)

Als combinatiefunctionaris werk je voor 40% van de tijd voor de drie verenigingen (ondersteuning activiteiten, trainingen, werving). De overige 60% van de tijd besteed je aan clinics en activiteiten daarbuiten. De focus van je activiteiten ligt op het voortgezet onderwijs en groep 7 en 8 van het basis onderwijs. Als combinatiefunctionaris probeer je deze doelgroepen te enthousiasmeren voor de badmintonsport en zet je in op toeleiding en behoud van jeugd. Hiervoor werk je samen met onderwijs en andere (wijk)partners in de stad, zoals Harten voor Sport en de VSU. Zo zetten we samen in op een uitdagend sport- en beweegklimaat in Utrecht.

Meer weten?

Voor meer informatie kan je de vacature hier lezen. Je kunt reageren tot en met 31 december 2017.