Kerstdiner van DVS-Koto Misi op woensdag 20 december

De dagen worden korter, de nachten worden kouder en voor we het weten mogen we alweer de kerstboom opzetten. Hartstikke leuk natuurlijk en daarom organiseert DVS-Koto Misi voor alle leden op woensdag 20 december een ontzettend gezellig kerstdiner in Café Tropical! Het thema is ‘Casual Chique’ dus je mag gerust gekleed komen in overhemd of jurkje.

Kom je ook?

Graag horen we of je er bij wilt zijn. Het diner werkt volgens het principe van “bring your own food”. Iedereen neemt dus iets lekkers te eten mee, daardoor krijgen we een enorme variatie aan gerechten. Geef je vóór 7 december op via secretaris@dvs-kotomisi.nl onder vermelding van wat je gaat meenemen. Er zal een overzichtslijstje worden opgehangen in de sporthal, zodat iedereen iets anders meeneemt.