Toegangscode Hart van Noord: *088747

DVS 8 biedt dapper tegenstand aan Doorn 3

DVS 8 speelt in de vierde klasse, en bestaat uit Justin, Koen, Marcel, Titia, Moniek en Alma. Het team speelt alle wedstrijden met het volledige team, wel zo gezellig! Het team staat in de tussenstand veilig in het midden van de ranglijst. Afgelopen weekend werd er gespeeld tegen Doorn 3. Een verslag van het team.

De damesdubbel werd verloren, al hadden Titia en Moniek het de tegenstander zeker niet makkelijk gemaakt en kwamen zij toch nog tot een eindstand van 19-21 en 18-21! De dubbel van Justin en Koen was ook niet saai om naar te kijken. Helaas vielen de fouten vooral bij DVS en niet bij de ervaren spelers van Doorn. Uiteindelijk werd de dubbel helaas met 13-21 en 14-21 verloren.

Justin verloor de eerste set van zijn single met 17-21, de tweede set werd spannender en moeilijker want ze waren wel aan elkaar gewaagd, de punten duurde wel langer omdat het tegelijk op ging. De tweede set verloor hij met 15-21. Marcel verloor in de single zijn eerste set met 14-21, ging in de tweede set sterk vooruit, kon er bijna een derde set van maken, maar uiteindelijk werd het 22-24. Alma won haar eerste set met 21-17, de tweede set ging minder en verloor zij 17-21. In de derde set pakte zij haar tegenstander terug en won met 21-13. Titia verloor haar eerste set met 10-21, maar kwam in de tweede set sterk terug, uiteindelijk verloor zij met 17-21.

De balans opmaken

Koen en Alma verloren de mix met 16-21 en 20-22. De mix van Marcel en Moniek was daarentegen spannender, de eerste set verloren zij met 13-21, kwamen in de tweede set sterk terug en wonnen met 21-16. In de derde set was de tegenstander toch te sterk en verloren zij met 17-21. Wij hebben het de koploper zeker niet al te makkelijk gemaakt, maar helaas verlies van 1-7 blijft een feit.