DVS J3 houdt koers naar het kampioenschap

Iedere week verslaat één van onze competitieteams hun competitiewedstrijd. Afgelopen weekend speelde het derde jeugdteam, DVS J3, tegen Swift ’64 J3. Voorafgaand aan de wedstrijd stond ons jeugdteam op de 1e plaats in de competitie. Die plek wilden Morris, Esmee, Dian en Angela natuurlijk graag behouden. Een verslag geschreven door Morris.

“Voor de wedstrijd ben ik op schoolkamp geweest, ik was dus moe. Maar toch hebben we gewonnen met 6-0. Het was ook niet heel moeilijk, want wij staan eerste en zij laatste in de competitie. We waren met zijn drieën dus moesten we allemaal 3 wedstrijden spelen. In de competitie staan we twee punten voor de nummer twee, maar zij hebben een wedstrijd meer gespeeld.”

Morris

[icon name=”arrow-circle-right” class=”” unprefixed_class=””] Bekijk hier de uitslagen