DVS 7 doorbreekt neerwaartse spiraal

Team 7 had een moeizame start dit seizoen. Alle teams in de poule zijn erg aan elkaar gewaagd en de uitslagen zijn nogal eentonig. De keus is of 5-3 of 3-5. Tot nu toe zaten we steeds aan de 3-5 kant. Tot we daar wat verandering in wilden gaan aanbrengen en het alleen maar slechter ging.

Hier is tijdens een speciaal belegd teametentje over gesproken. Hier moest natuurlijk iets aan gedaan worden. Wim, John en Mieke zijn daarom naar de Dutch Open in Almere geweest om naast de training ook eens in het echt te zien hoe je dat nou doet. Badmintonnen. Wat meteen opviel, het veld is daar kleiner, de spelers net iets sneller dan wij en waarschijnlijk hebben ze betere rackets. John en Wim hebben daarom onmiddellijk een nieuw racket gekocht.

Wedstrijd tegen Kromme Rijnstreek 3

En de resultaten zijn er direct, al bleven troeven Wim en Miranda thuis. Gewapend met nieuw racket en een tip van de trainer (hou je racket hoog!) stapten we de baan op in Odijk om in een speelvrij weekend toch onze uitwedstrijd tegen Kromme Rijnstreek 3 te spelen. De heren wisten in een spannende wedstrijd van drie games het eerste punt binnen te slepen. De damesdubbel was voor Kromme Rijnstreek. Daarna was het tijd voor ons geheime wapen. John speelde deze wedstrijd als eerste heer. Zoals altijd had hij er zin en liet in drie games de tegenstander alle hoeken van het veld zien. Hierdoor geïnspireerd deden nieuw teamlid Arjen en Mieke hetzelfde. Marja werd alle spanning net iets te veel en lukte helaas niet. De mixen gingen daarna alle twee verloren. De energie was op.

Het leverde toch de eerste 4-4 van het seizoen op. En we wonnen deze keer nu eindelijk de wedstrijden die in drie games werden gespeeld. Bekijk alle uitslagen hier.

Nu zien dat we die opwaartse lijn vasthouden!