DVS 1 staat er goed voor in de hoofdklasse

DVS 1 bestaat uit vier ‘oudgedienden’ (Leonie, Els, Lisa en Joost) en twee ‘nieuwe’ (Graham en Ramon). Het team begon dit seizoen in de eerste klasse, maar heeft al meteen een promotie te pakken gekregen, nog voor het begin van de competitie. DVS 1 speelt daarom nu in de hoofdklasse. Een verslag van het team.

Smashing

We zijn het seizoen meteen goed begonnen met een 5-3 overwinning tegen Smashing! Meteen een tip aan iedereen: check altijd nog even de tijden op www.toernooi.nl. Op het concept stond namelijk als aanvang 11:00 uur, maar was daarna gewijzigd in 10:00 uur. Dat Ramon niet in de gaten en kwam drie kwartier te laat de hal in om te ontdekken dat er al werd gespeeld. Toch een mooie 5-3 binnengehaald en we hadden nog niet eens Graham erbij, die nog licht geblesseerd was!

’t Veen

De tweede wedstrijd was tegen ’t Veen. Graham was dit keer van de partij! Ons team behaalde een klinkend resultaat: een overwinning met 7-1! Het ging allemaal erg soepel in twee sets, met alleen in de mix-en drie sets die we binnenhaalden.

Houten

We stonden tweede in onze poule achter Houten en daar moesten we de derde wedstrijd tegen. We hadden er zin, maar realisme was er ook wel. Het was de club waar Ramon vorig jaar nog speelde en hij kende alle spelers en wist dat het een sterk team was. Leonie kon helaas niet vanwege een 10 kilometer die ze moest rennen. Wij doen dat liever op de baan! Gerend hebben we zeker, want dit was een tandje te sterk voor ons en het werd 7-1 voor Houten. Ons stersingelaar Els haalde nog een puntje voor ons uit het vuur. Maar in de return thuis gaan we nog wel meer puntjes pakken. Zeker als Lisa helemaal top fit is.

Kortom, we zijn lekker bezig in de hoofdklasse en het moet gek lopen als we niet kunnen consolideren in deze klasse.