Afgelopen weekend is de competitie weer gestart. Met 11 teams zijn we, na de nodige training, vol goede moed gestart met de competitie. Vanaf volgende week zal iedere week 1 team een verslag van hun competitiewedstrijd op de website plaatsen.

Hoewel de resultaten wisselend zijn, zijn er ook mooie uitslagen. Zo wist DVS J3 met de maximale score van 6-0 te winnen van de tegenstander, Amptmeijer Badminton ’80. Ook het eerste jeugdteam, DVS J1, won met 6-0 van Leerdam J2.

Eerste team

Het eerste team, dat dit seizoen in de hoofdklasse uitkomt, begon het seizoen goed. De eerste wedstrijd werd gewonnen van Smashing 5. Een 5-3 overwinning, veel beter kan je het seizoen niet beginnen! Er werd verder ook nog gewonnen door DVS 2 (5-3).

Gelukkig is winst of verlies niet het belangrijkst: er stonden veel lachende gezichten op de badmintonvelden! Nu richten we de blik op volgend weekend, wanneer alle teams weer vol enthousiasme ten strijde trekken.

Alle uitslagen

Helios SB 8 – DVS Utrecht 8: 5-3
DVS Utrecht J4 – Inside ’82 J6: 0-6
Amptmeijer Badminton ’80 J1 – DVS Utrecht J3: 0-6
DVS Utrecht 7 – ‘t Gein 4: 3-5
DVS Utrecht 4 – Ellaar 3: 3-5
DVS Utrecht 2 – Ban 3: 5-3
DVS Utrecht 5 – Breukelen 1: 3-5
Leerdam J2 – DVS Utrecht J1: 0-6
Leerdam 4 – DVS Utrecht 6: 7-1
Smashing 5 – DVS Utrecht 1: 3-5
Iduna 9 – DVS Utrecht 3:5-3