Uit de startblokken: de eerste resultaten van de competitie

Afgelopen weekend is de competitie weer gestart. Met 11 teams zijn we, na de nodige training, vol goede moed gestart met de competitie. Vanaf volgende week zal iedere week 1 team een verslag van hun competitiewedstrijd op de website plaatsen.

Hoewel de resultaten wisselend zijn, zijn er ook mooie uitslagen. Zo wist DVS J3 met de maximale score van 6-0 te winnen van de tegenstander, Amptmeijer Badminton ’80. Ook het eerste jeugdteam, DVS J1, won met 6-0 van Leerdam J2.

Eerste team

Het eerste team, dat dit seizoen in de hoofdklasse uitkomt, begon het seizoen goed. De eerste wedstrijd werd gewonnen van Smashing 5. Een 5-3 overwinning, veel beter kan je het seizoen niet beginnen! Er werd verder ook nog gewonnen door DVS 2 (5-3).

Gelukkig is winst of verlies niet het belangrijkst: er stonden veel lachende gezichten op de badmintonvelden! Nu richten we de blik op volgend weekend, wanneer alle teams weer vol enthousiasme ten strijde trekken.

Alle uitslagen

Helios SB 8 – DVS Utrecht 8: 5-3
DVS Utrecht J4 – Inside ’82 J6: 0-6
Amptmeijer Badminton ’80 J1 – DVS Utrecht J3: 0-6
DVS Utrecht 7 – ’t Gein 4: 3-5
DVS Utrecht 4 – Ellaar 3: 3-5
DVS Utrecht 2 – Ban 3: 5-3
DVS Utrecht 5 – Breukelen 1: 3-5
Leerdam J2 – DVS Utrecht J1: 0-6
Leerdam 4 – DVS Utrecht 6: 7-1
Smashing 5 – DVS Utrecht 1: 3-5
Iduna 9 – DVS Utrecht 3:5-3