Verplaatsing activiteiten in augustus en september

De Gemeente Utrecht heeft in de zomervakantie werkzaamheden laten uitvoeren aan Sporthal Hoograven. Doordat deze werkzaamheden zijn uitgelopen door problemen aan het dak, zullen we in de maanden augustus én september helaas moeten uitwijken naar een vervangende sporthal.

De vervangende sporthal is Sporthal de Dreef in Overvecht. Helaas kan de Gemeente Utrecht geen sporthal dichter bij huis aanbieden, omdat alle verenigingen ook weer van start gaan. Bijkomend voordeel is wel dat er in deze sporthal 9 badmintonvelden aanwezig zijn (2 extra badmintonvelden dus), en er dus gedurende de hele avond vrij kan worden gespeeld!

Houd de agenda op de website in de gaten voor de laatste wijzigingen. Nog niet voor alle data staat de vervangende locatie vast, het is mogelijk dat er nog wijzigingen zullen plaatsvinden.