Zomerbadminton: alles wat je moet weten

Vanaf woensdag 7 juni 2017 start het zomerbadminton weer. Je kunt dan van 20.00-22.00 uur spelen. Zomerbadminton staat open voor iedereen. Dit zijn eigen leden, leden van andere verenigingen of mensen die nergens lid zijn, maar wel willen spelen. Zomerbadminton vindt plaats buiten het reguliere seizoen (juni tot en met augustus). Vanwege een verbouwing in Sporthal Hoograven zullen we het zomerbadminton in de maand juni nog wel daar kunnen doen, maar vanaf juli zullen we verhuizen naar Sporthal Nieuw Welgelegen (Grebbeberglaan 3, 3527 VX Utrecht). Aangezien er daar maar 6 banen zijn zullen we wel iets minder inschrijvingen accepteren.

Het zomerbadminton duurt tot en met woensdag 23 augustus 2017.

Abonnementen

We hebben twee varianten die je kunt afnemen:

  • Een strippenkaart waarmee 6x gespeeld kan worden (31,00 euro)
  • Een zomerabonnement waarmee op alle 12 speelavonden gespeeld kan worden (44,50 euro)

Vanaf woensdag 7 juni 2017 start het zomerbadminton weer. Je kunt dan van 20.00-22.00 uur spelen. Vanwege een verbouwing in Sporthal Hoograven zullen we het zomerbadminton in de maand juni nog wel daar kunnen doen, maar vanaf juli zullen we verhuizen naar Sporthal Nieuw Welgelegen, adres: Grebbeberglaan 3, 3527 VX Utrecht. Aangezien er daar maar 6 banen zijn zullen we wel iets minder inschrijvingen accepteren.

Het zomerbadminton duurt tot en met woensdag 23 augustus 2017.

Aanmelden

De inschrijving is vanaf heden geopend, je kunt een mailtje sturen naar secretaris@dvs-kotomisi.nl. Het is wel zo dat er beperkt plaatsen vrij zijn, dus wees er snel bij want vol is vol. Tevens is je aanmelding pas definitief als je het inschrijfgeld hebt overgemaakt op  NL63INGB0003518531 t.n.v. Badmintonvereniging DVS te Utrecht onder vermelding van je naam.  De strippenkaart is hooguit met twee personen te gebruiken en men dient dit van te voren aan te geven, zodat we hier met de labels rekening kunnen houden.

From Wednesday, June 7th 2017, starts summer badminton. You can play from 20:00 to 22:00. In June we will play in Sport centre Hoograven, but because of renovations we will play in July and August in Sport centre Nieuw Welgelegen, address: Grebbeberglaan 3, 3527 VX Utrecht. You can play each Wednesday until August 23th.  Because there are only 6 courts available in Nieuw Welgelegen we will accept less registrations.

Registration is open from today, for application you can send a mail to secretaris@dvs-kotomisi.nl

You have the following options:

  • Full subscription (12x): costs € 44,50
  • Six-times subscription (6x): costs € 31,-

There are limited places available so be quick because full is full. Also, your application can only be confirmed when you have paid the registration fee at: NL63INGB0003518531 t.n.v. Badmintonvereniging DVS te Utrecht stating your name.  The six-times subscription can be used by at most 2 people and you need to say this in advance, so we can have labels for the 2 people present.