2 september kennismakingstoernooi

Kennismakingstoernooi

Op dinsdag 2 september is het weer zo ver. Het kennismakingstoernooi zal dan weer beginnen.

Het kennismakingstoernooi is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om vrienden, collega’s op het werk en buren kennis te laten maken met onze mooie sport badminton.

Voor elke wedstrijd zullen wij jouw label aan een ander label koppelen. Het is natuurlijk wel mogelijk om een of meerdere wedstrijden met de introducé te spelen. De wedstrijden zullen om 20:15 beginnen en om 22:30 zijn afgelopen. De wedstrijden zelf zullen zo’n 20 minuten duren.

Dus aarzel niet en spreek nog vandaag je collega’s hierop aan, maak eens een praatje met je buren en stuur een SMS’je naar je vrienden om op dinsdag 2 september in Lunetten te komen spelen. De inschrijvingen beginnen om 20:00. Voor leden zijn de kosten 1 euro; voor introducés is het toernooi natuurlijk gratis.

De Toernooi Commissie