Jaarfeest 2012

Jaarfeest
 
We sluiten het reguliere badmintonseizoen af met een slottoernooi op de woensdagavond; 23 mei voor de jeugd, 30 mei voor de senioren.  Maar, zaterdag 2 juni sluiten we het seizoen ook met z’n allen af. Jeugd, senioren én ouders zijn allemaal welkom op het gezellige jaarfeest.
 
Kanoën en fietsen
Net als met het lustrum gaan we lunchen op een groot grasveld in Amelisweerd. Alleen kun je deze keer kiezen of je daar per kano naar toe gaat of via een leuke fietstocht.
Startpunt voor zowel kanoën als fietsen is kano- en botenverhuur de Rijnstroom aan de Weg naar Rhijnauwen 2.
 
De kanoliefhebbers verzamelen bij om 10:00 uur bij de kano- en boten verhuur. De fietsliefhebbers verzamelen om 10:00 uur bij sporthal Hoograven. De fietsers fietsen hun route, de kanoërs pagaaien stroomopwaarts richting Amelisweerd. Tegen 12:00 uur treft iedereen elkaar aldaar voor de lunch.
 
Lunchen
Net als vorig jaar wordt de lunch door iedereen zelf verzorgd. Dus neem wat lekkers mee (gekocht of zelfgemaakt), dan zullen we alles met elkaar delen. Dan wordt het een gezonde smulpartij.
Om een beetje de variatie in de gaten te houden, zullen we in de sporthal een lijst ophangen waar iedereen kan invullen wie wat mee wil brengen. Drinken wordt geregeld vanuit de club.
 
Wedstrijd
Tijdens de kano- en fietstocht is het de bedoeling dat je kleine teams gaat vormen en foto’s gaat maken rond de volgende thema’s:
 
‘ Boegbeeld’,   ‘Ernst’,   ‘Lidwoord’,   ‘Boer’.
 
Deze foto’s kunnen bijvoorbeeld met de smartphone worden gemaakt. Bij aankomst op de lunchplek stuurt elk team  per thema maximaal 1 foto naar jaarfeestdvs@gmail.com.
Een zeer integere en onafhankelijke jury zal dan oordelen welke foto het mooist is en een team tot winnaar uitroepen. Een smakelijke prijs ligt in het verschiet.
 
Kosten
De kosten voor het kanoën zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat een kano huren voor 4 uur ongeveer €12,- per persoon kost. Kijk op www.rijnstroom.nl
 
Aanmelden
Doe je mee met het jaarfeest, geef je dan vóór 23 mei op bij jaarfeestdvs@gmail.com. Vermeld je naam, met hoeveel personen je komt en of je gaat kanoën of fietsen. Voor de kano’s moeten we namelijk tijdig reserveren.