Open dag jeugd groot succes

Op 3 september heeft DVS – Kotomisi een vrije inloop / kennismakingtoernooi georganiseerd voor de jeugd. Daarvoor zijn 5000 flyers verspreid door Lunetten, Hoograven en Rivierenwijk door enthousisaste leden van onze club. Nogmaals bedankt!

Omdat bijna iedereen er al rond 12:45 was, is door Fons een proeftraining gegeven waarin alle elementen terug kwamen die in normale trainingen ook een rol spelen: warm lopen, warm slaan, techniek van slaan, voetenwerk (waarbij knijpers een goede rol spelen), enzovoort.
Daarna kon ook nog lekker worden gespeeld.
De opkomst met tussen 15 en 20 geïnteresseerde kinderen was groot!
Ook een paar volwassen kwamen kijken en konden een balletje slaan.

"open<br

Ook in de toekomst geldt: je bent altijd welkom voor een proefles of om te komen kijken. Kom dan als jeugd op zaterdag vlak voor 12:30 langs, en bel of mail van te voren even naar iemand van de jeugdcommissie. (NB er wordt door de jeugd niet in de vakantie gespeeld. Zie het schema rechtsonder op deze pagina.)

Voor de volwassenen geldt hetzelfde, maar dan op dinsdag of woensdag. Zie de verdere informatie op deze site.
"open<br