Verslag Utregs toernooi

Met maar liefst 24 inschrijvingen nam DVS-KM deel aan het Utregs toernooi. Qua ‘medailles’, gouden, zilveren en bronzen plakken viel de oogst bij de senioren wat tegen. Waren toch vooral sporthanddoeken met een unieke Utregs Toernooi opdruk die zij in de wacht wisten te slepen. De jeugd daarentegen heeft de verenigingsnaam hooggehouden. Je speelt natuurlijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor het collectief: DVS-KotoMisi!

Hieronder de uitslagen met zo nu en dan een passend commentaar.

In de mannendubbel was er wat betreft strijd, spanning en het aan elkaar gewaagd zijn één wedstrijd die er met kop en schouders boven uitstak: een legendarische halve finale, een DVS-Koto Misi onderonsje tussen Michiel Joerink en Jeroen knevel versus Wim Gotink en John Vernooij, stand: 23-21, 21-23, 23-21. De winnaar sleepten alsnog de winst binnen na in de 3e game met 17-20 achter te staan. De finale bevestigt de terechte winst in de halve finale. Alle lof voor Michiel en Jeroen: 21-16, 14-21, 21-18 tegen Frank Kazius en Peter Szapora van Castellum.

Verder bij de senioren nog eer binnengehaald in de damesdubbel door Tilja en Jacqueline (netjes 2e) en in het gemengd dubbel Wilmar en Tilja met een 3e plaats. Bij de jeugd heeft Annabelle van Kuyk de grote naam gemaakt. Zowel in enkel wedstrijden als in de damesdubbel trok zij telkens aan het langste eind. Onbetwistbaar de jeugdwinnaar van het Utregs Toernooi en van DVS-KotoMisi die dag.

De uitslagen. In rood zijn de DVS-KotoMisi leden.

Senioren 2 MD
1 Michiel Joerink/Jeroen Knevel
2 Frank Kazius/Peter Szapora
3/4 David Chitoe/Jeroen Potuijt
3/4 Wim Gotink/John Vernooij

Senioren 1 VD
1 Sanne van Griensven/Birgit Leerling
2 Tilja Ansems/Jacqueline Steendijk
3 Evelien de Moel/Sietske Tacoma

Senioren 1 GD
1 Lu Zhang/Tjun-Ming Wong
2 Suzanne Alexandre/Harmen Bijwaard
3 Tilja Ansems/Wilmar van der Zwet

Jeugd 1 ME
1 Wilco van Houwelingen
2 Ronne van Rijn
3 Friso van Dijk

Jeugd 2 GD
1 Iris Kwakman/June Tyrone Sangrador Santoloma
2 Kirsten Versteegen/Ronne van Rijn
3 Lulu Notschaele/Joris Versteegen

Jeugd 2 ME
1 Casper Juijn
2 June Tyrone Sangrador Santoloma
3 Joris Versteegen

Jeugd 2 VE
1 Annabella van Kuyk
2 Layla van Goor
3/4 Aliek Hasperhoven

Jeugd 2 VD
1 Layla van Goor/Annabella van Kuyk
2 Sabine Nauta/Dorien Zwart
3 Aliek Hasperhoven/Iris Kwakman