Gang van zaken Utregs toernooi

Op zondag 6 maart 2011 organiseren de Utrechtse Badmintonverenigingen weer het inmiddels bekende Utregs Toernooi.
Om 09:00 uur zal er in de sporthal van USV Hercules (Voorveldselaan 2 te Utrecht) gestart worden. De verwachting is dat het toernooi rond 18:00 uur zal eindigen.
Dit toernooi is speciaal in het leven geroepen om de badmintonsport binnen Utrecht te promoten. Aan het toernooi kunnen leden van de Utrechtse Badmintonverenigingen, deelnemers aan de badmintonschool en breedtetraining van UsBV en alle inwoners van de gemeente deelnemen. Het toernooi is bedoeld voor zowel senioren als junioren badmintonners.

Evenals als vorig jaar wordt er zoveel mogelijk in poules gespeeld, echter gebeurt dat wel op tijd ( 15 minuten, max. 30 punten). In de finalerondes wordt er volgens de normale badmintonregels gespeeld. Afwijkend met vorig jaar is dat er bij de senioren een betere verdeling van de niveau heeft plaats gevonden, dit zijn er nu drie.
In Senioren 1 kunnen spelers van het competitieniveau 1e en 2e klasse deelnemen, Senioren 2 staat open voor competitiespelers van de 3e en 4e klasse. In de nieuwe groep Senioren 3 kunnen recreanten en andere sportievelingen zich inschrijven. Uiteraard mag je zelf beslissen dat je in een hogere klasse je wedstrijden wilt spelen.
Deelnemers kunnen zich maximaal voor 2 onderdelen inschrijven.

De inschrijving voor het toernooi gaat via internet: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=A752B08E-… en sluit op vrijdag 12 februari 2011. Hier staat ook het reglement van het toernooi vermeld.

Vragen over het toernooi kunnen gericht worden aan: utregstoernooi@gmail.com.